CITRUS RETICULATA

clementiner är en förträfflig påkomst! clementiner är min last, jag skulle kunna leva enbart på dessa skalbeklädda små saftiga orangea slash gula godheter. jag har redan fått i mig sju stycken idag och kvällen är inte slut än minsann. clementiner har en säkrad förstaplats delad med hemmagjord glass, ramlösa, kebab och choklad som det godaste som finns. förutom clementiners ätbarhet är de utmärkta som dekoration. julbordet kan inte få en bättre förhöjning än lite clementinpynt! skär dem i tunna skivor, lägg dem på ett ungsgaller och torkas i ugnen med luckan på glänt vid 75° cirkus trettio minuter. lägg märke till en fantastiskt väldoftade os av clementin som snabbt sprider sig genom rummet såsom [liknelse borde varit här]. efter ugnen låter ni dem torka i några dagar, gärna i ett soligt fönster. den som uppfann dessa fantastiska frukter måste vara ett geni, tack moder jord eller möjligtvis gud.


(ovan visar en väldigt "estetisk" och "fin" bild tagen av mig för två år sedan. den har framkallat många skratt, men det är bara trevligt att få sprida lite glädje. för övrigt tog bilden femtion minuter en kvart att leta fram på bdb)

Kommentarer
Postat av: Johannes

Vilken fantastisk bild! Älskar hur blixten så vacker glänser mot frukterna och ger den närmsta en vacker, blekgul-vit färg! Sen är det mycket snyggt med konstrasten mot den svarta dataskärmen, med dess vackra, gråa knappar i bakgrunden. Den vågade placeringen av måttbandet i en annan nyans av gult tillför bilden väldigt mycket! En perfekt bild helt enkelt! Jättebra! Fem av fem toasts!

2008-10-14 @ 22:00:32
Postat av: ♥

HAHAHAHAHAHAHA, BILDEN! xD







Förresten, check out the länk hehe.

2008-10-15 @ 07:43:43
URL: http://babyimback.blogg.se/
Postat av: josse

johannes: vad trevligt att du uppskattar min konst! lov snart



kötte: you're back!!!!!!!!!!

2008-10-15 @ 11:39:02
URL: http://milburn.blogg.se/
Postat av: ♥

Gäss aj äm!

2008-10-15 @ 22:28:18
URL: http://babyimback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0